Home > Over ons > Teun van Koeveringe

Teun van Koeveringe

Teun heeft besloten om zijn werkzaamheden per zomer 2019 bij ons te beeindigen. We danken hem heel erg voor de bijdragen die hij aan het Motivatiezelfonderzoek heeft geleverd.

Teun begon in 1974 als onderwijzer in het basisonderwijs.  Na enkele jaren heeft hij de Buo akte gehaald bij het Seminarium voor Orthopedagogiek te Zeist. Daarna werkte hij op een LOM school, een VSO LOM school en in 2000 is hij overgestapt naar het VMBO.  Enige jaren later ging het toch weer kriebelen en is hij weer overgestapt naar een OPDC.  Teun volgde in zijn loopbaan verschillende cursussen met betrekking tot gedrag en beïnvloeding daarvan.  In 2006 kwam hij in aanraking met de Motivatie ZKM van Bureau Perspectief. Hij volgde daar de opleiding tot ZKM consultant gegeven door Heinerich en Jacomien. Sindsdien doet hij regelmatig ZKM's met leerlingen.  Teun zegt er zelf over: "Deze manier van werken, waarbij de leerling zelf op onderzoek gaat, bevalt mij goed. De leerlingen vinden het over het algemeen leuk en spannend om te doen." 

Teun was vanaf het begin zijdelings betrokken bij het MZO. Eerst als gebruiker, nu ook als medewerker. In 2015 leidde hij, samen met Heinerich een MZO2-training. Hij verzorgt een deel van de supervisietrajecten.

Agenda

 

 

 

Meer informatie
Contact

Zoek ons op social media

Copyright: Bureau Nieuw Perspectief *** Powered by CMSimple_XH ***·w3schools-css *** Inloggen ·Laatste update: